Difference between revisions of "Welkom op de UVP documentatiepagina's van de Survivalrunbond Nederland"

From SBN uvponline documentatie
Jump to navigation Jump to search
Line 1: Line 1:
  
De '''[http://www.survivalbond.nl Survival Bond Nederland (SBN)]''' is de overkoepelende organisatie van alle survival trainingsgroepen, survivalrun-wedstrijdorganisaties en individuele leden in Nederland en België. Voor de onder auspicien van de SBN georganiseerde (survivalrun)wedstrijden kan gebruikt gemaakt worden van het SBN inschrijvingen- en uitslagensysteem (UVP).
+
De '''[http://www.survivalbond.nl Survivalrun Bond Nederland (SBN)]''' is de overkoepelende organisatie van alle survival trainingsgroepen, survivalrun-wedstrijdorganisaties en individuele leden in Nederland en België. Voor de onder auspicien van de SBN georganiseerde (survivalrun)wedstrijden kan gebruikt gemaakt worden van het SBN inschrijvingen- en uitslagensysteem (UVP).
 
Toegang tot dit systeem kan door wedstrijdorganisatie's worden aangevraagd via de [[UvpContact|Uvp-contacten]] pagina.
 
Toegang tot dit systeem kan door wedstrijdorganisatie's worden aangevraagd via de [[UvpContact|Uvp-contacten]] pagina.
  

Revision as of 13:12, 30 August 2016

De Survivalrun Bond Nederland (SBN) is de overkoepelende organisatie van alle survival trainingsgroepen, survivalrun-wedstrijdorganisaties en individuele leden in Nederland en België. Voor de onder auspicien van de SBN georganiseerde (survivalrun)wedstrijden kan gebruikt gemaakt worden van het SBN inschrijvingen- en uitslagensysteem (UVP). Toegang tot dit systeem kan door wedstrijdorganisatie's worden aangevraagd via de Uvp-contacten pagina.

Het Uitslagen en Inschrijvingen systeem (UVP) omvat op hoofdlijnen


Sbn logo.png