Tijdregistratie overzicht

From SBN uvponline documentatie
Revision as of 18:20, 1 June 2022 by AlexBossers (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Via het uvponline kunnen inschrijvingen voor een wedstrijd worden geregeled en gedeeltelijk worden beheerd.

De tijdregistratie op de dag zelf kan gebeuren met behulp van de offline software Uvp4j. Met deze software kunnen primair de tijdregistraties en deelnemer mutaties op de wedstrijddag zelf worden verricht. Daarnaast kunnen middels deze software startlijsten, uitslagen presentatie's en REALTIME uitslagen overzichten (al dan niet op internet) worden gepubliceerd.

Voor SBN CIRCUIT-runs (LSR, MSR, KSR (voorheen resp. TSC, RUC en BSC) en jeugd JSC) is vooralsnog in de SBN reglementen opgenomen dat de tijdregistratie middels uvp4j moet gebeuren. Deze registratie moet aangevuld met een losse niet via het netwerk verbonden backup registratie (computer of papier). Zie de SBN reglementen voor details omtrent exacte regelgeving.

Tip! Via de SBN zijn complete van-te-voren compleet geconfigureerde finish/tijdregistratiekoffers met laptops gratis te leen met daarin alles wat je nodig hebt om in ~10 minuten je tijdregistratie voor de wedstrijd op orde te hebben (inclusief realtime uitslagen op internet!). Neem hiervoor contact op met de koffer beheerder Marco Leeflang via finishkoffer@survivalrunbond.nl of gooi als alternatief een lijntje uit naar het bondsbureau.

Kies hieronder een van de overzichten hoe de tijdregistratie is in te richten (van heel minimaal/simpel tot professioneel).


ClipCapIt-150604-204217.PNGClipCapIt-150604-204222.PNGClipCapIt-150604-204226.PNG