Difference between revisions of "Verbinden met Timing software"
Jump to navigation
Jump to search
GerkoWeening (talk | contribs) (Created page with "==Starten software== De matten en decoder moeten in eerste instantie verbonden worden met de software van MyLaps: Timing. - Start een PC uit de UVP kofferset en log in....") |
GerkoWeening (talk | contribs) |
||
| Line 8: | Line 8: | ||
| − | == == | + | ==Maak een nieuw evenement aan== |
| + | Nadat het programma is gestart zal automatisch een window verschijnen met de vraag of je een nieuw evenement wilt starten. | ||
| + | |||
| + | Kies voor ''''Start a new event'''' en klik ['''OK'''] | ||
| + | [[File:2.png|new event]] | ||
| + | |||
| + | Er verschijnt een nieuw window waarin je de event gegevens kunt typen. | ||
| + | |||
| + | Geef het event een naam, kies de datum en selecteer '''BibTag''' als Type. | ||
| + | Klik ['''OK'''] om te bevestigen. | ||
| + | |||
| + | [[File:3.png|event]] | ||
| + | |||
| + | Tijdens het aanmaken van het event kan het zijn dat je een waarschuwing krijgt. | ||
| + | Deze moet je bevestigen met ['''OK''']. | ||
| + | |||
| + | Het kan zijn dat iemand anders het vinkje ''''Donot show again'''' al gezet heeft. Dan krijg je deze melding niet. | ||
| + | [[File:4.png|warning]] | ||
Revision as of 18:34, 10 March 2023
Starten software
De matten en decoder moeten in eerste instantie verbonden worden met de software van MyLaps: Timing.
- Start een PC uit de UVP kofferset en log in. Kijk in de instructie van de UVP kofferset voor gebruikersnaam en wachtwoord. - Start het Timing programma door dubbelclick op het programma icoon.![]()
Maak een nieuw evenement aan
Nadat het programma is gestart zal automatisch een window verschijnen met de vraag of je een nieuw evenement wilt starten.
Kies voor 'Start a new event' en klik [OK]![]()
Er verschijnt een nieuw window waarin je de event gegevens kunt typen.
Geef het event een naam, kies de datum en selecteer BibTag als Type. Klik [OK] om te bevestigen.![]()
Tijdens het aanmaken van het event kan het zijn dat je een waarschuwing krijgt. Deze moet je bevestigen met [OK].
Het kan zijn dat iemand anders het vinkje 'Donot show again' al gezet heeft. Dan krijg je deze melding niet.



